Hotel-Restaurant Nieuwegein-UtrechtCentraal gelegen nabij de historische stad Utrecht

Zoek en boek

1 kamer voor 2 volwassenen
Boek een kamer

Modern hotel in Nieuwegein

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht. Het hotel in Nieuwegein is centraal gelegen aan de A2 en is op slechts tien kilometer afstand van het karakteristieke stadscentrum van Utrecht.

  • Luxe en modern hotel
  • Culinair à la carte restaurant Zilver
  • Gunstige ligging nabij Utrecht
  • Zestien multifunctionele vergaderzalen

Sfeervol en luxe hotel

Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht staat garant voor een comfortabel verblijf. Dankzij de verschillende hotelfaciliteiten zal het u aan niets ontbreken wanneer u overnacht in dit hotel in Nieuwegein. Zo is er een sauna en binnenzwembad aanwezig, maar kunt u tevens gebruik maken van onze fiets- en e-bikeverhuur.

Het hotel beschikt over een sfeervol en trendy restaurant, genaamd Zilver. Hier kunt u na een dagje uit aanschuiven voor culinaire hoogstandjes. Voor zakelijke doeleinden zijn er evenzeer mogelijkheden in het hotel en restaurant.

Overnachten nabij Utrecht

Voor wie een weekendje weg naar Utrecht wilt, zit bij Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht goed. Dankzij de unieke ligging is een bezoek aan de gezellige stad binnen handbereik. Bovendien ligt het hotel nabij recreatiegebied de Nedereindse Plas. In de directe omgeving kunt u shoppen in het overdekte winkelcentrum Cityplaza.

Ons team heet u van harte welkom!

Foto's en video's

Wilt u alvast in de stemming komen voordat u naar ons hotel komt? Bekijk hier de foto’s en video’s van ons hotel.Foto's en video's

Restaurant van Fletcher Hotel Nieuwegein

Restaurant Zilver

Bij een modern hotel past uiteraard ook een modern restaurant. Restaurant Zilver is modern en luxe ingericht en hier kunt u uitgebreid genieten van de culinaire hoogstandjes.


Restaurant Zilver

Binnenstad van Utrecht nabij Nieuwegein

Het stadscentrum van Utrecht

Het centrum van Utrecht ligt op tien kilometer afstand van het hotel, waardoor u binnen een kwartier in de binnenstad van Utrecht kunt staan. Hier kunt u cultuur snuiven, winkelen of heerlijk op het terras zitten.

Omgeving

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.